Supa de ridichi cu perisoare

Printeaza

Supa de ridichi cu perisoare din: ridichi, ceapa verde, unt, faina, supa de legume, iaurt, sare, piper, carne de pui, orez, patrunjel, ou.

Ingrediente:

pentru supa:

  • 2 legaturi ridichi
  • 2 ridichi ceapa verde
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 500 ml supa de legume
  • 200 ml iaurt
  • sare
  • piper

pentru perisoare:

  • 200 g carne de pui tocata
  • 1 lingura orez
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşti în unt ceapa tocată, adaugi ridichile tăiate felioare şi, când încep să se înmoaie, presari făina, amestecând continuu.

Stingi cu supa de legume caldă şi laşi să fiarbă 10 minute la foc potrivit.

In­tre timp, amesteci carnea tocată cu orezul opărit în câteva clocote, adaugi pă­trunjelul, oul şi condimentezi cu sare şi piper după gust.

Iei cu linguriţa din compoziţie şi modelezi perişoarele mici, pe care le adaugi în supă. Le laşi să fiarbă 15 minute la foc mic.

Dregi supa cu iaurt şi o servesti fierbinte.

 

Supa de ridichi cu perisoare

Supa_de_ridichi_cu_perisoare

Pofta buna!

 

 

Salata de ridichi cu fasole verde

Salata de ridichi cu fasole verde din: fasole verde, bacon, ceapa, otet, indulcitor, sare, piper. Rețetele low-carb sunt concepute pentru a reduce aportul de carbohidrați și sunt adesea folosite în dietele de slăbire sau în gestionarea anumitor condiții de sănătate, cum ar fi diabetul. Acestea pun accent pe consumul de proteine și grăsimi sănătoase, reducând […]

Ridichi negre cu lamaie

Ridichi negre cu lamaie din: ridichi, ulei, zeama de lamaie, sare. Ingrediente: 2 legături de ridichi negre 3 linguri de ulei 1 lingură de zeamă de lămâie sare     Mod de preparare: Se curăţă de coajă, apoi ridichile se taie felii şi se lasă pe un prosop de hartie. Se sărează şi se stropesc cu […]

Supa de galuste cu ridichi

Supa de galuste cu ridichi din: ridichi, ceapă verde, ulei de măsline, făină, supă de legume, iaurt degresat, muştar clasic, mărar, pătrunjel, ou, gris, ulei, sare, piper.   Ingrediente: 2 legături ridichi 1 legătură ceapă verde 1 lingură ulei de măsline 1 lingură făină 4 l supă de legume 250 g iaurt degresat 1 linguriţă muştar clasic câte 1 legătură mărar şi pătrunjel […]

 

 

 

1 comentariu

  1. Eu nu am pus niciodata rinichi in supa … mi se pare ciudat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.