Cum să Prepari Tinctura de Coada-Calului: Beneficii și Utilizări din: coada calului, alcool. Tinctura de coada-calului este un extract concentrat, recunoscut pentru proprietățile sale terapeutice, în special în ceea ce privește sănătatea oaselor, unghiilor și părului. Ingrediente: 100g coada-calului uscată 500ml alcool (vodka de 40% sau alcool de cereale) Mod de Preparare: Umpleți […]
Supa de rosii cu busuioc si patrunjel
PrinteazaSupa de rosii cu busuioc si patrunjel din: rosii, orez, ceapa, morcov, patrunjel, busuioc, zahar, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg roşii
- 1 pahar de orez
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 legătură de pătrunjel
- busuioc
- zahăr
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa de rosii cu busuioc si patrunjel: Roşiile se spală, se şterg şi se pun pe grătar până se înmoaie, apoi se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe.
Ceapa şi morcovul se curăţă, se toacă mărunt şi se pun la fiert împreună cu orezul, cu zahăr, sare şi piper în 2 l apă.
Se lasă la fiert 30 de minute, apoi se adaugă roşiile tăiate mărunt.
La sfârşit se presară pătrunjelul şi busuiocul tocate mărunt.
Pofta buna!
Spanac cu Ou Poșat: O Rețetă Nutritivă și Rapidă
Spanac cu Ou Poșat: O Rețetă Nutritivă și Rapidă din: spanac, oua, otet alb, usturoi, ulei de masline, sare, piper, fulgi de chili. Începeți-vă ziua cu o opțiune de mic dejun sănătos și plin de nutrienți: Spanac cu Ou Poșat. Această rețetă simplă, dar elegantă, combină frunzele verzi și bogate în fier ale spanacului cu […]