Supă cu roşii şi caise
PrinteazaSupă cu roşii şi caise din: rosii, caise, paine integrala, ulei de masline, sare, piper, boai de ardei iute, busuioc, branza si chifla.
- 300 g rosii
- 150 g caise proaspete
- 2 felii paine integrala
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 praf de sare
- 1 praf de piper macinat
- 1 praf boia de ardei iute
- 5 fire de busuioc
- 50 g branza dulce slaba (0,2% grasime)
- 1 chifla integrala ( a 50 g)
Mod de preparare:
Opăriţi roşiile şi caisele, îndepărtaţi-le coaja şi seminţele, respectiv sâmburii.
Pasaţi-le împreună cu pâinea toast integrală şi uleiul de măsline.
Condimentaţi-le cu sare, piper şi boia şi lăsaţi-le puţin la frigider.
Tocaţi busuiocul mărunt şi amestecaţi-l cu brânza dulce şi piperul.
Serviţi supa de la frigider alături de chiflă şi brânză.
Supă cu roşii şi caise
Pofta buna!
Caise in supa de rosii? foarte ciudat