Supă cu roşii şi caise

Printeaza

Supă cu roşii şi caise din: rosii, caise, paine integrala, ulei de masline, sare, piper, boai de ardei iute, busuioc, branza si chifla.

Ingrediente:Supa_cu_rosii_si_caise

  • 300 g rosii
  • 150 g caise proaspete
  • 2 felii paine integrala
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de piper macinat
  • 1 praf boia de ardei iute
  • 5 fire de busuioc
  • 50 g branza dulce slaba (0,2% grasime)
  • 1 chifla integrala ( a 50 g)

 

Mod de preparare:

Opăriţi roşiile şi caisele, îndepărtaţi-le coaja şi seminţele, respectiv sâmburii.

Pasaţi-le împreună cu pâinea toast integrală şi uleiul de măsline.

Condimentaţi-le cu sare, piper şi boia şi lăsaţi-le puţin la frigider.

Tocaţi busuiocul mărunt şi amestecaţi-l cu brânza dulce şi piperul.

Serviţi supa de la frigider alături de chiflă şi brânză.

Supă cu roşii şi caise

Supa_cu_rosii_si_caise

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Caise in supa de rosii? foarte ciudat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.