Supa de rosii cu carnaciori, varza murata si oregano
PrinteazaSupa de rosii cu carnaciori, varza murata si oregano din: rosii, supa de pui, sare, piper, oregano, smantana, praz, carnaciori, zahar.
- 500 g rosii tocate
- 1000 ml supa de pui
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- 2 lingurite oregano
- 300 g smantana
- 1 praz
- carnaciori
- un strop de zahar dupa gust
Mod de preparare:
Se pune varza murată într-o strecurătoare, se clăteşte, se stoarce bine şi apoi se lasă să se scurgă.
Se spală prazul, se toacă mărunt partea alba şi se prăjeşte împreună cu varza timp de 3 – 4 minute în ulei încins.
Se adaugă roşiile şi 800 ml de supă.
Se asezonează cu sare, piper, oregano şi zahăr şi se lasă la fiert timp de 15 minute.
Între timp, smântâna se condimentează cu sare şi piper.
Apoi, se taie cârnăciorii felii şi se aşază în farfurii. Se toarnă conţinutul tigăii peste cârnăciori şi se adaugă puţină smântână.
Se condimentează după gust.
Supa de rosii cu carnaciori, varza murata si oregano
Pofta buna!