Supa de rosii cu cartofi

Printeaza

Supa de rosii cu cartofi din: cartofi, morcovi, telina, ulei de masline, sare, piper, concentrat, suc de rosii, paine, unt, usturoi, sos iute.

 

Ingrediente :Supa de rosii cu cartofi

  • 800 g cartofi
  • 400 g morcovi
  • 400 g telina (tulpini)
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 11/4 l zeama concentrata de legume
  • 1/2 l suc de rosii
  • 4 felii paine (toast)
  • 40 g unt
  • 1 catel de usturoi
  • sos iute (Tabasco)

 

Mod de preparare:
Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Morcovii si telina, spalate si curatate, se taie marunt.

Se calesc toate legumele in uleiul incins, se sareaza, se pipereaza, se sting cu zeama de zarzavat si suc de rosii si se lasa sa fiarba incet circa 15 minute.

Painea taiata cubulete se prajeste in untul incins si cand s-a rumenit, se adauga usturoiul presat.

Se condimenteaza supa cu sare, piper si sos iute (Tabasco) si se serveste cu painea prajita.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.