Supa de rosii cu coriandru

Printeaza

Supa de rosii cu coriandru din: rosii, ceapa, suc de rosii, suc de portocale, ardei, zahar pudra, apa cu gheata.

 

Ingrediente:

  • 1,3 kg rosii mari si coapte, tocate
  • 1 ceapa mica, tocata
  • 175 ml suc de rosii
  • 3 linguri de suc proaspat de portocale
  • 1 ardei rosu, fara seminte
  • 3/4 lingurita de zahar pudra
  • apa cu gheata
  • 4 linguri de coriandru proaspat tocat
  • 175 ml de iaurt simplu pentru garnitura

 

Mod de preparare:

Amestecaţi cu un mixer roşiile, ceapa, sucul de roşii, sucul de portocale, ardeiul şi zahărul, până obţineţi un piure.

Strecuraţi piureul şi, cu o lingură de lemn, încercaţi să-l treceţi prin strecurătoare.

Aruncaţi resturile şi adăugaţi suficientă apă cu gheaţă pentru a subţia piureul, până când obţineţi consistenţa unei supe.

Amestecaţi coriandrul în supă, acoperiţi şi puneţi la rece.

Puneţi iaurtul pe masă pentru a lăsa oaspeţii să se servească singuri, după gust.

Supa de rosii cu coriandru

Supa_de_rosii_cu_coriandru

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Supa asta e si simpla e si buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.