Supa de rosii cu creveti

Printeaza

Supa de rosii cu creveti din: creveti decorticati, rosii, ceapa verde, lemon grass, unt, pasta de ghimbir, sare, piper.

Supa de rosii este delicioasa, iar daca ii adaugati si creveti, cu siguranta, veti obtine un deliciu.

timp de preparare: 25 minute, timp de gatire 10 minute, 3-5 portii

Ingrediente:

  • 7-8 creveti decorticati
  • 5-6 rosii potrivite
  • 1 legatura ceapa verde, tocata
  • Lemon grass, tocata
  • 60gr unt
  • Pasta de ghimbir, dupa gust
  • Sare, dupa gust

 

Mod de preparare:

Spalati rosiile, fierbeti in apa clocotita timp de 10 minute, indepartati semintele si coaja si transferati in blender si omogenizati.

Fierbeti crevetii 15 minute si lasati sa se scurga. Topiti untul si adaugati ceapa verde si pasta de ghimbir.

Rumeniti crevetii in pasta de ghimbir cate 2-3 minute pe fiecare parte. Adaugati lemongrass.

Incorporati sucul de rosii si mai gatiti 7-10 minute. Asezonati dupa gust si serviti supa calda.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de rosii cu taitei de dovlecei

Supa de rosii cu taitei de dovlecei

Supa de rosii cu taitei de dovlecei din: rosii, apa, marar, ceapa, zahar, dovlecei, ulei. Ingrediente: 1 kg roşii 2 l apă 1 ceapă 1 legătură de mărar 1 linguriţă cu zahăr 2 dovlecei 2 linguri cu ulei   Mod de preparare: Spală roşiile, taie-le bucăţi şi pune-le la fiert în cei 2 l de […]

 

 

Creveti cu avocado si rosii

Creveti cu avocado si rosii

Creveti cu avocado si rosii din: creveti, unt, rosii, porumb, avocado. Ingrediente: 450 g creveţi gata curăţaţi 100 g unt 4 roşii 2 linguri porumb un avocado pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Se topeşte untul şi se pun creveţii la călit. Se presară sare şi piper. Se lasă să se evapore şi se adaugă roşiile […]

 

Reteta zilei: Supa de rosii picanta

Supa de rosii picanta din: ardei iute, ceapa, usturoi, supa de pui, rosii, sare, piper. Ingrediente:  2 ardei iuti 1 ceapă 3 catei usturoi 300ml supa de pui 700gr rosii, maruntite sare si piper, dupa gust   Mod de preparare: Tocati ceapa si ardeii. Încălziți puțin ulei de măsline într-o oala, sotati ceapa si usturoiul […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.