Supa de vitel cu rosii din: apa, vitel, orez, cartofi, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, sos de rosii, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 3 l de apă 1 kg carne de vitel 1/3 cană orez 2 cartofi taiati cuburi 2 roșii 1 ceapa tocata 3 căței de usturoi tocat 1 lingura ulei de masline 4 […]
Supa de rosii cu fasole verde si parmezan
PrinteazaSupa de rosii cu fasole verde si parmezan din: rosii, fasole verde, ceapa, usturoi, morcov, telina, ardei gras, cimbru, sare, piper, busuioc, ulei, parmezan.
Ingrediente:
- 1 kg roșii bine coapte
- 400 g fasole verde
- 1 ceapă
- 1 cățel de usturoi
- 1 morcov
- 1 țelină mică
- 1 ardei gras
- 2 fire cimbru proaspăt
- sare
- piper
- 4 frunze busuioc proaspăt
- 3 linguri ulei de măsline
- 50 g parmezan, pentru servit
Mod de preparare:
Opărești roșiile și le decojești, apoi le tai cubulețe.
Cureți legumele rămase, le speli și le tai mărunt.
Călești puțin legumele în ulei încins, amestecând pentru aproximativ 3 minute.
Stingi cu ½ litri de apă fierbinte și le fierbi circa 10 minute.
Când legumele sunt fierte, adaugi roșiile, crenguțele de cimbru și continui fierberea 3-4 minute.
Scoți cimbrul, sărezi și condimentezi ciorba după gust și presari busuioc proaspăt tocat.
Se serveste alaturi de parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de rosii cu bulgur si chili
Supa de rosii cu bulgur si chili din: ulei, ceapa, ardei, rosii, fasole rosie, supa de legume, bulgur, otet, praf de chili, ardei iute, sos iute, branza cheddar. Ingrediente: ulei 1 ceapa, tocata 1 ardei verde, tocat 1 cutie rosii cubulete 1 cutie fasole rosie 4 căni supa de legume 1/2 ceasca bulgur 3 linguri […]
Supa de rosii cu galuste si zarzavat
Supa de rosii cu galuste si zarzavat din: rosii, morcovi, usturoi, pastarnac, apa, ou, ulei, ceapa, sare. Ingrediente: 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă 3-4 căţei de usturoi 400 ml apă 1 kg de roşii 1 ou 1/2 linguriţă ulei de măsline 3-4 linguri tărâţe de ovăz 1 praf de sare Mod de preparare: […]
Pofta buna!