Supă de roşii cu găluşte de griş

Printeaza

Supă de roşii cu găluşte de griş

Ingrediente:

  • 4 litri supă de zarzavat strecurată
  • 1 litru suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • 2 ouă
  • 5-6 linguri de gris
  • 1 legătură pătrunjel
  • frunze de ţelină
  • sare după gust

 

 

Mod de preparare:

Supă de roşii cu găluşte de griş: In supa de zarzavat strecurată, care clocoteşte, punem sucul de roşii şi uleiul. Intr-o farfurie, batem ouăle bine, peste care presarăm grisul, amestecând bine cu furculiţa.

Omogenizăm bine, să nu fie nici prea vâscos, dar nici prea moale. Luăm cu lingura, în forme ovale, găluştele şi 15 punem în supa care fierbe la foc mic.

Găluştele se vor ridica imediat deasupra supei. Când sunt gata, punem uleiul şî verdeaţa tocată fin.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.