Supa de rosii cu hrisca

Printeaza

O reteta de supa de rosii cu hrisca din: rosii, bulion de rosii, ceapa, hrisca, frunze de busuioc, telina, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Supa de rosii cu hrisca

  • 8 rosii mari sau 800 ml rosii in bulion
  • 500 ml bulion de rosii
  • 1 ceapa mica
  • 100 g hrisca
  • 1 lingura miere
  • cateva frunze de busuioc
  • 1/4 telina
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneti hrisca spalat intr-un vas cu apa, pentru a se inmuia, timp de mai multe ore. Ce mai bine, de seara pana dimineata. Puneti intr-un belnder rosiile in bulion, telina taiata in cubulete si ceapa taiata marunt.

Adaugati sare, dupa plac si maruntiti ingredientele. Adaugati bulionul, mierea si hrisca inmuiata si scursa de apa. Amestecati din nou si apoi repartizati supa in castroane.

Presarati deasupra busuioc. Serviti supa cu felii de paine prajita, frecate cu usturoi si stropite cu ulei de masline, de dovleac sau porumb.

Supa de rosii cu hrisca

Supa de rosii cu hrisca

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba cu hrisca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.