Supa de rosii cu legume si busuioc din: rosii, ceapa, busuioc, ulei de masline, zahar, gheata, sare, piper.
Ingrediente:
1 kg rosii
1 ceapa
1 lingurita busuioc uscat
50 ml ulei de masline
1 lingura zahar
2-3 cuburi de gheata
sare
piper
Mod de preparare:
Opăriţi roşiile, curăţaţi-le de pieliţă şi tăiaţi-le în cubuleţe.
Puneţi-le la fiert împreună cu ceapa tăiată în 4, în 2 litri de apă şi fierbeţi-le la foc potrivit 20 de minute. Scoateţi ceapa, lăsaţi puţin să se răcească, apoi pasaţi roşiile.
Puneţi în supa obţinută uleiul de măsline, zahărul, busuiocul uscat şi potriviţi de sare şi piper.
Serviţi supa rece cu cuburi de gheaţă şi cu pătrunjel tocat mărunt presărat deasupra.
Supă rece de rosii si castraveti din: castraveti, ardei grasi, ceapa verde, rosii, lamaie, telina, ulei de masline, frunze de telina, sare si piper. Ingrediente: 2 castraveţi 3 ardei graşi (verde, galben, roşu) 2 cepe verzi 6 roşii 1 lămâie 1 tijă de ţelină 1 căţel de usturoi 50 ml ulei de măsline 1 legătură […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.