Supa de legume cu sos de rosii din: praz, morcov, patrunjel, rosii, ardei, cartofi, ulei, sare, piper. Ingrediente: un fir praz un morcov o rădăcină pătrunjel 4 roşii în bulion 3 cartofi un ardei gras 250 ml suc de roşii 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Prazul tăiat rondele se pune la […]
Supa de rosii cu legume si parmezan
PrinteazaSupa de rosii cu legume si parmezan din: supa de pui, supa de legume, rosii, fasole rosie, fasole verde, morcovi,telina, ceapa, cimbru uscat, foi de dafin, paste, dovlecel, busuioc, parmezan.
- 1 l supă de pui sau de legume
- 1 conservă de rosii pasate
- 1 conservă de 400g de fasole roşie, boabele scurse
- 200g de fasole verde, congelată
- 2 morcovi, tocaţi
- 1 tulpină de ţelină Apio, tocată
- 1/2 ceapă, tocată
- 1 linguriţă de cimbru uscat
- 2 foi de dafin
- 250g de paste scurte, fierte
- 1 dovlecel mic, tocat
- frunze rupte de busuioc, pentru servit
- parmezan ras, pentru servit
Mod de preparare:
Intr-o oală încăpătoare, pune supa, roşiile, morcovii, ţelina, ceapa, dovlecelul şi foile de dafin, dă-le în clocot, apoi lasă-le să fiarbă la foc mediu 10-15 minute, până când legumele se înmoaie puţin.
Adaugă fasolea boabe şi cea verde şi mai lasă totul pe foc încă 30-35 de minute.
Scoate foile de dafin, asezonează supa cu sare şi piper după gust, apoi toarn-o în boluri şi serveşte-o cu parmezan ras deasupra şi frunze rupte de busuioc.
Supa de rosii cu legume si parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de rosii cu legume
Supa de rosii cu legume din: morcovi, ceapa, telina, patrunjel, cartofi, ardei, fasole verde, dovlecel, rosii, orez, smantana, unt. Ingrediente: 2 morcovi mari 2 cepe o telină 2 rădăcini pătrunjel 2 cartofi 2 ardei graşi o mână de fasode verde un dovlecel 1,5 kg roşii o lingură orez 2 linguri smântână (facultativ) o lingură unt […]
Pofta buna!
Ce bine arata supa de rosii