Supa de rosii malteza
PrinteazaSupa de rosii malteza
Ingrediente:
- 1 1/21 supă
- 300 g roşii
- 1 castravete verde
- 1 ceapa
- 4 căţei de usturoi
- 6 ardei graşi
- 1 1/2 apă
- sare
- cimbru
- 60 g unt
- 1/2 lingură de făină
- 1 legătură de mărar
- 350 g napi
Mod de preparare:
Supa de rosii malteza: Făina şi untul se pun într-un vas şi, se sting cu supa, cînd încep să se coloreze.
Se adaugă apoi ardeii spălaţi şi curăţaţi de seminţe, ceapa, usturoiul şi cimbrul.
După ce au fiert 40 minute, se dau prin sită deasă. Se pun din nou la foc şi se mai fierb 10 minute cu napii tăiaţi julien, apoi se pune mărarul tocat.
Pofta buna!
Nu ma omor cu supa de rosii.