Supa de rosii malteza

Printeaza

Supa de rosii malteza

Ingrediente:

  • 1 1/21 supă
  • 300 g roşii
  • 1 castravete verde
  • 1 ceapa
  • 4 căţei de usturoi
  • 6 ardei graşi
  • 1 1/2 apă
  • sare
  • cimbru
  • 60 g unt
  • 1/2 lingură de făină
  • 1 legătură de mărar
  • 350 g napi

 

Mod de preparare:

Supa de rosii malteza: Făina şi untul se pun într-un vas şi, se sting cu supa, cînd încep să se coloreze.

Se adaugă apoi ardeii spălaţi şi curăţaţi de seminţe, ceapa, ustu­roiul şi cimbrul.

După ce au fiert 40 minute, se dau prin sită deasă. Se pun din nou la foc şi se mai fierb 10 minute cu napii tăiaţi julien, apoi se pune mărarul tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu ma omor cu supa de rosii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.