Supa de rosii cu nuci sau migdale

Printeaza

O reteta de supa de rosii cu nuci sau migdale din: rosii, usturoi, miere, migdale, suc de morcovi, sare si piper.

Ingrediente:Supa de rosii cu nuci sau migdale

  • 8 rosii bine coapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura miere
  • 50 g nuci/migdale pisate
  • 200 ml suc de morcovi proaspat stros
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Maruntit rosiile cu ajutorul unui blender. Nu trebuie sa obtineti un piure foarte fin. Va puteti opri in momentul in care bucatile de rosie sunt de 1-2 cm. Pisati usturoiul si frecati-l cu uleiul, sare si piper.

Cand ati obtinut o pasta fina, adaugati mierea si amestecati pentru omogenizare. Puneti amestecul in vasul cu rosiile. Adaugati sucul de morcovi, amestecati si puneti si nucile/migdalele pisate.

Sertviti supa la temperatura camerei. Puteti adauga verdeata tocata marunt, inainte de servire. Se potrivesc mararul, busuiocul sau tarhonul.

Supa de rosii cu nuci sau migdale

Supa de rosii cu nuci sau migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.