Supa de rosii cu parmezan si busuioc

Printeaza

Supa de rosii cu parmezan si busuioc din: ulei de masline, unt, ceapa, usturoi, faina, supa de pui, rosii, zahar, cimbru, sare, piper, busuioc, crutoane, parmezan.

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 linguri de unt
  • 3 1/2 cesti de ceapa tocata
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1/4 cana faina
  • 6 cesti supa de pui
  • 2 cutii rosii, tocate
  • 2 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • busuioc proaspat tocat
  • crutoane
  • parmezan ras

 

Mod de preparare:

Intr-o oala mare se incinge uleiul de masline si 2 linguri de unt la foc mediu. Cand untul este topit se adauga ceapa si se fierbe la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie.

Se adauga usturoiul si gatiti pentru inca cateva minute. Adaugati faina si se continua fierberea timp de 1-2 minute.

Adaugati supa de pui, rosii, zahar, cimbru, sare si piper. Aduceti la fierbere la foc mediu, se reduce focul la mic, se acopera si se fierbe timp de aproximativ 30 de minute.

Lasati sa se raceasca usor, apoi dati la blender pana la omogenizare. Asezonati dupa gust si adaugati restul de unt, apoi amestecati bine. Serviti supa garnisita cu busuioc proaspat, crutoane si parmezan.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.