Supa de rosii cu pastarnac

Printeaza

Supa de rosii cu pastarnac din: rosii, ceapa, morcov, pastarnac, marar, sare.

Ingrediente:

  • 1/2 kg roşii bine coapte
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • câteva fire mărar
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

In apă se pun la fiert morcovul tăiat, păstârnacul şi ceapa. Se pune şi un praf de sare.

Intre timp, roşiile se spală, se curăţă bine de pieliţe şi se taie cât mai mărunt. Când morcovul şi păstârnacul au fiert, se scot şi se pun roşiile.

După ce şi acestea au fiert, se mixează şi supa se aduce la masă cu bucăţele de morcov şi păstârnac, presărată cu mărar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.