Supa de rosii cu paste si verdeata

Printeaza

Supa de rosii cu paste si verdeata din: rosii, morcov, radacina de patrunjel, telina, ceapa, ardei gras, zahar, paste, ulei, sare, verdeata.

 

Ingrediente:

  • 1 kg rosii bine coapte
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina potrivita
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei gras
  • 1 lingurita zahar
  • 150 g paste
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1 legatura de verdeata

 

Mod de preparare:

Tai roşiile bucăţi şi le pui la fiert cu apă nu­mai cât să le acopere.

Le strecori de zeamă şi le treci prin sită sau prin blender astfel în­cât să elimini seminţele şi pieliţele.

Vei ob­ţine un bulion de roşii pe care, dacă vrei, îl poţi subţia cu apa în care au fiert în caz că e prea gros.

Fierbi în apă cu sare zarzavaturile tăiate, mai puţin ardeiul gras.

Când sunt bine pă­trunse, adaugi bulionul, uleiul, sarea, zahă­rul şi ardeiul tăiat fâşii.

După câteva clocote, pui pastele şi le laşi aproximativ 8 minute.

Dupa ce au fiert, iei vasul de pe foc si adaugi verdeata tocata.

Supa de rosii cu paste si verdeata

Supa_de_rosii_cu_paste_si_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.