Supa de rosii cu pui si rozmarin
PrinteazaSupa de rosii cu pui si rozmarin din: tacâmurile de la un pui, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, telina, pasta de rosii, fidea, rozmarin, sare.
Ingrediente:
- tacâmurile de la un pui
- o ceapă
- un morcov
- o rădăcină pătrunjel
- o felie ţelină
- 3 linguri pastă de roşii
- fidea
- puţin rozmarin
- sare
Mod de preparare:
Tacâmurile, se pun la fiert în apă rece cu sare si, după primul clocot, se aruncă apa.
Se pun din nou la fiert cu apă şi sare, se înlătură spuma şi apoi se pun ceapa, morcovul, rădăcina de pătrunjel şi felina, toate tăiate cât mai mărunt.
Se lasă la fiert legumele si se adaugă pasta de roşii. Se mai lasă la foc 5 minute.
Se pune apoi fideaua, se lasă să dea un clocot, se pune rozmarin, se stinge focul si se lasă 10 minute sub capac înainte de servire.
Supa de rosii cu pui si rozmarin
Pofta buna!