Supa de rosii cu scoici

Printeaza

Supa de rosii cu scoici din: rosii, paste scoici, carne de vita, morcovi, ceapa, ulei, patrunjel si condimente.

Ingrediente:

  • 1 kg rosii
  • 100 g scoici (paste)
  • 500 g carne de vita
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 legaturi condimente de legume

 

Mod de preparare:

Tai carnea de vită cubuleţe şi o pui la fiert în apă cu 2 linguriţe condimente tai în 4 şi le pui la fiert în 500 ml de apă. Când roşiile s-au înmuiat, le treci printr-o sită, adaugi circa 1 l de apă peste ele şi le pui din nou la fiert. Adaugi cubuleţele de vită fierte şi morcovii tăiaţi rondele.

După ce a dat compoziţia în câteva clocote, arunci în supă şi scoicile. Laşi totul pe foc până când pastele sunt fierte, iar pe la jumăta­tea timpului, torni uleiul. La final, presari pătrunjel verde tocat mărunt.

Supa de rosii cu scoici

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.