Supa de rosii cu scoici
PrinteazaSupa de rosii cu scoici din: rosii, paste scoici, carne de vita, morcovi, ceapa, ulei, patrunjel si condimente.
- 1 kg rosii
- 100 g scoici (paste)
- 500 g carne de vita
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 1 legatura patrunjel
- 2 legaturi condimente de legume
Mod de preparare:
Tai carnea de vită cubuleţe şi o pui la fiert în apă cu 2 linguriţe condimente tai în 4 şi le pui la fiert în 500 ml de apă. Când roşiile s-au înmuiat, le treci printr-o sită, adaugi circa 1 l de apă peste ele şi le pui din nou la fiert. Adaugi cubuleţele de vită fierte şi morcovii tăiaţi rondele.
După ce a dat compoziţia în câteva clocote, arunci în supă şi scoicile. Laşi totul pe foc până când pastele sunt fierte, iar pe la jumătatea timpului, torni uleiul. La final, presari pătrunjel verde tocat mărunt.
Supa de rosii cu scoici
Pofta buna!