Supa de rosii cu smantana si patrunjel

Printeaza

Supa de rosii cu smantana si patrunjel din: suc de rosii, cartofi, morcov, usturoi, unt, smantana, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_rosii_cu_smantana_si_patrunjel

  • un litru suc de rosii
  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un morcov
  • un catel de usturoi
  • 20 g unt

pentru servit:

  • smantana
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă şi, împreună cu ceapa tăiată rondele, usturoiul şi morcovul trecut prin râzătoare, se pun la fiert în apă cu sare.

Se lasă 20 de minute şi apoi se mixează. In piureul de legume obţinut se toarnă sucul de roşii şi apă în funcţie de cât de groasă se doreşte a fi supa în final.

Se lasă la fiert încă aproximativ 10 minute şi apoi se mai mixează o dată cu untul şi se strecoară.

Se aduce la masă cu smântână deasupra şi pătrunjel.

Supa de rosii cu smantana si patrunjel

Supa_de_rosii_cu_smantana_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.