Supa ruseasca

Printeaza

Supa ruseasca din: file de peste, morcovi, telina, ardei, ceapa, cartofi, ulei, sos de peste, castraveti murati, capere, masline, lamaie, ardei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Supa_ruseasca

  • 500 g file de peşte
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 3 cartofi
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri de sos de peşte
  • 5 castraveţi muraţi
  • 3 linguri de pastă de tomate
  • 50 g măsline verzi
  • 1 lingură de capere
  • 1 lămâie
  • ardei iute
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt morcovii, ceapa, ţelina, ardeiul gras şi înăbuşă-le până se înmoaie. Adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe şi sosul de peşte diluat într-un litru de apă. Când s-au înmuiat cartofii, pune castraveţii tăiaţi rondele.

Amestecă pasta de tomate şi fierbe supa zece minute. La final, adaugă peştele tăiat bucăţi, măslinele şi caperele. Lasă să fiarbă cinci minute, apoi adaugă lămâ-ia tăiată în felii subţiri.

Potriveşte de sare şi piper. Decorează cu ardei iute şi mărar. Serveşte cu smântână.

Supa ruseasca

Supa_ruseasca

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.