Supa crema de sfecla cu varza din: sfecla, ceapa, morcovi, telina, cartofi, varza, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle potrivite 2 cepe 4 morcovi 2 cartofi 1/2 ţelină ulei 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 varză mică sare piper pătrunjel verde Mod de preparare: Curăţă ceapa, pătrunjelul şi un morcov, toacă-le mărunt şi pune-le la […]
Supa crema de cartofi cu praz si telina din: morcov, cartofi, praz, telina, ulei, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 1 morcov 1 ţelină 4 cartofi 3 fire praz 2 linguri ulei 1 ceapă 1 păstâmac supă de legume sare piper Mod de preparare: Cureţi rădăcinoasele şi le tai cubuleţe. Incingi uleiul şi căleşti uşor ceapa, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.