Pastrav cu salata de fenicul si rosii – Bogat in proteine si acizi grasi Omega-3, pastravul este o alegere excelenta pentru o alimentatie echilibrata. Salata de fenicul si rosii adauga o nota de prospetime si crocanteata, completand perfect gustul delicat al pestelui. Aceasta reteta este simpla si rapida, ideala pentru pranzuri sau cine savuroase. Pentru […]
Supă savuroasa de conopidă
PrinteazaSupă savuroasa de conopidă din: conopida, morcov, ceapa, cartofi, usturoi, unt, apa, sare, piper, patrunjel, ulei si crutoane.
Ingrediente:
- 1 conopida
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 cartofi
- 3 catei de usturoi
- 1 cubulet de unt (cam 1 lingurita)
- circa 1 l apa
- sare
- piper
- patrunjel verde
- putin ulei
- crutoane de paine si cascaval
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, morcovul şi cartofii.
Tai ceapa mărunt şi o căleşti în ulei, iar cartofii şi morcovul le tai cubuleţe şi le căleşti în puţin ulei.
Adaugi conopida bucheţele, usturoiul pisat, sare, piper şi apă şi laşi la foc moderat până când fierb bine toate ingredientele.
Pui totul în blender împreună cu untul, până obţii o cremă de consistenţa unei smântâni mai groase (la nevoie, mai adaugi puţin lapte fierbinte).
Ornezi cu crutoane şi cu pătrunjel tocat.
Supă savuroasa de conopidă
Pofta buna!
Rață la Cuptor cu Portocale: Această combinație de carne de rață suculentă și portocale dulci-acrișoare creează un echilibru perfect între aromele bogate și cele proaspete, oferind un preparat rafinat și savuros. Pregătirea ingredientelor: 15 minute Marinarea: 4 – 24 ore Gătirea în cuptor: 2 ore Timp total: 6 ore și 15 minute (inclusiv marinarea) Ingrediente […]