Supa de scoici cu carne de crab si orez
PrinteazaSupa de scoici cu carne de crab si orez din: unt, carne de crab, carne de scoici, vin, supa de legume, orez, boabe de porumb, morcov, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente
- 100 g unt
- 200 g carne de crab
- 200 g carne de scoici
- 100 ml vin alb
- 500 ml supă de legume
- 50 g orez
- 50 g porumb boabe-conservă
- 1 morcov
- pătrunjel proaspăt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se încing 50 g de untul și se adaugă orezul și carnea de crab. Se presară sare și piper, se toarnă supa de legume și vinul.
Se fierb 30 minute, după care se pasează totul în blender. Separat se fierb scoicile și morcovul tocat.
Se scot din supă și se sotează în 50 g de unt.
Se adaugă boabele de porumb. Se pune supa cremă în boluri și se adaugă amestecul de scoici.
Se ornează cu frunze de pătrunjel.
Supa de scoici cu carne de crab si orez
Pofta buna!