Supa de scoici cu carne de crab si orez

Printeaza

Supa de scoici cu carne de crab si orez din: unt, carne de crab, carne de scoici, vin, supa de legume, orez, boabe de porumb, morcov, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 200 g carne de crab
  • 200 g carne de scoici
  • 100 ml vin alb
  • 500 ml supă de legume
  • 50 g orez
  • 50 g porumb boabe-conservă
  • 1 morcov
  • pătrunjel proaspăt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încing 50 g de untul și se adaugă orezul și carnea de crab. Se presară sare și piper, se toarnă supa de legume și vinul.

Se fierb 30 minute, după care se pasează totul în blender. Separat se fierb scoicile și morcovul tocat.

Se scot din supă și se sotează în 50 g de unt.

Se adaugă boabele de porumb. Se pune supa cremă în boluri și se adaugă amestecul de scoici.

Se ornează cu frunze de pătrunjel.

 

Supa de scoici cu carne de crab si orez

Supa_de_scoici_cu_carne_de_crab_si_orez

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.