Supa de sfecla rosie cu legume si smantana

Printeaza

Supa de sfecla rosie cu legume si smantana din: sfecla rosie, varza alba, morcovi, ardei grasi, smantana, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 sfeclă roșie
  • ¼ varză albă
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grași
  • smântână
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță sfecla și se rade pe răzătoarea mare. Se toacă mărunt morcovii și ardeii.

Se pun toate la fiert într-un litru și jumătate de apă. După 10 minute de fiert se adaugă varza tăiată fâșii.

Se adaugă o lingură de ulei de măsline, se presară sare și piper și se mai fierbe 30 minute.

Se servește fierbinte, cu smântână.

 

Supa de sfecla rosie cu legume si smantana

Supa_de_sfecla_rosie_cu_legume_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.