Supa cu sfecla rosie, pastarnac si smantana

Printeaza

Supa cu sfecla rosie, pastarnac si smantana din: sfecla rosie, morcov, ceapa, radacina de pastarnac, varza dulce, telina, marar, smantana, sare.

Ingrediente:Supa_cu_sfecla_rosie_pastarnac_si_smantana

  • 4 sfecla rosii (600 g)
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • 200 g varza dulce tocata
  • 1 telina
  • 1 legatura marar
  • 200 ml smantana
  • sare

 

Mod de preparare:

Curatati zarzavaturile si taiati-le in bucati potrivite. Puneti la fiert sfecla si pastarnacul in 2 l apa cu putina sare.

Dupa 20 de minute, adaugati in oala celelalte zarzavaturi maruntite.

Cand legumele s-au inmuiat, luati vasul de pe foc si inainte de servire, adaugati, optional, smantana.

Supa cu sfecla rosie, pastarnac si smantana

Supa_cu_sfecla_rosie_pastarnac_si_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.