Supa cu sfecla rosie, pastarnac si smantana
PrinteazaSupa cu sfecla rosie, pastarnac si smantana din: sfecla rosie, morcov, ceapa, radacina de pastarnac, varza dulce, telina, marar, smantana, sare.
- 4 sfecla rosii (600 g)
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 radacina pastarnac
- 200 g varza dulce tocata
- 1 telina
- 1 legatura marar
- 200 ml smantana
- sare
Mod de preparare:
Curatati zarzavaturile si taiati-le in bucati potrivite. Puneti la fiert sfecla si pastarnacul in 2 l apa cu putina sare.
Dupa 20 de minute, adaugati in oala celelalte zarzavaturi maruntite.
Cand legumele s-au inmuiat, luati vasul de pe foc si inainte de servire, adaugati, optional, smantana.
Supa cu sfecla rosie, pastarnac si smantana
Pofta buna!