Supa de sfecla cu smantana

Printeaza

Supa de sfecla cu smantana din: sfecla, ceapa, morcov, smantana, frunze de telina, ulei de dovleac, sare si piper.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Curăţaţi sfeclele de coajă, radeţi-le pe răzătoarea cu ochiuri mari şi puneţi-le la fiert în 3 l apă sărată care clocoteşte.

Puneţi uleiul într-o tigaie şi căliti morcovul ras şi ceapa tocată mărunt, apoi adăugaţi-le în oala cu supă.

Când sfecla este fiartă, luaţi oala de pe foc, adăugaţi frunzele de ţelină tocate cât mai mărunt şi smântână.

Supa de sfecla cu smantana

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema de sfecla cu feta

Supa crema de sfecla cu feta

Supa crema de sfecla cu feta din: sfecla, cartofi, iaurt, ulei, feta, sare, piper. Ingrediente: 400 g sfeclă roşie 100 g cartofi un pahar mic cu iaurt o lingură ulei sare piper un cub concentrat de legume brânză feta verdeaţă, după gust   Mod de preparare: Intr-o oală se pun la fiert sfecla şi cartofii […]

 

Supa crema de sfecla cu varza

Supa crema de sfecla cu varza din: sfecla, ceapa, morcovi, telina, cartofi, varza, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle potrivite 2 cepe 4 morcovi 2 cartofi 1/2 ţelină ulei 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 varză mică sare piper pătrunjel verde   Mod de preparare: Curăţă ceapa, pătrunjelul şi un morcov, toacă-le mărunt şi pune-le la […]

 

Supa_cu_naut_si_sfecla

Supa cu naut si sfecla

Supa cu naut si sfecla din: naut, sfecla, ceapa, salota, usturoi, ulei, sare, piper, rosii, boia. Ingrediente: 300 g boabe uscate de năut 1 borcan de sfeclă, gata preparată 1 ceapă albă 1 şalotă (ceapă roşie) 3 căţei de usturoi ulei sare piper 1 conservă roşii decojite boia iute   Mod de preparare: Pui la […]

 

Supa de sfecla

Supa de sfecla cu carne

Supa de sfecla cu carne din: carne, morcovi, patrunjel, sfecla, smantana, verdeata, suc de lamaie. Ingrediente: 80 g carne fiartă de vita 3-4 felii morcovi 3-4 felii pă­trunjel 100 g sfeclă roşie 1 linguriţă smantana sau 2 lin­guri iaurt verdeaţă 1 linguriţă suc de lamaie   Mod de preparare: Morcovul, pătrunjelul şi sfecla se curăţă, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.