Supa de sfecla cu telina

Printeaza

O reteta delicioasa de supa cu: sfecla rosie, telina, supa de legume, smantana lichida, otet balsamic, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_sfecla_cu_telina

  • 4 rădăcini de sfeclă roşie fierte
  • 2 ţeline mici (cu frunze)
  • 150 ml supă de legume rece
  • 150 ml smântână lichidă
  • 2 linguri oţet balsamic
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie sfecla în bucăţele. Se spală bine ţelina şi se toacă mărunt, păstrându-se şase frunze mici pentru decor.

Se pun bucăţile de sfeclă şi de ţelină în bolul unui mixer şi se amestecă, turnând puţin câte puţin supa de legume. Se varsă supa într-un castron mare. Se adaugă oţetul balsamic şi smântână lichidă. Se amestecă bine. Se dă la rece o oră.

In momentul servirii, se scoate supa din frigider şi se condimentează după gust. Se repartizează în şase boluri şi se decorează cu frunze de ţelină. Se serveşte ime­diat.

Supa de sfecla cu telina

Supa_de_sfecla_cu_telina

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.