Supă simpla de curcan cu galuste din: supa de curcan, oua, gris, sare si patrunjel verde.
Ingrediente:
1 l din zeama in care a fiert curcanul cu morcovi
2 oua
gris
sare
patrunjel verde
Mod de preparare:
Strecoară 1 litru din zeama în care a fiert curcanul şi pune-o într-o oală, separat.
Adaugă morcovii (fierţi odată cu aripile) tăiaţi rondele şi pune pe foc.
Pregăteşte găluştele: separă gălbenuşul de albuş. Bate albuşurile spumă (cu telul), adaugă gălbenuşurile, un praf de sare şi griş cât să obţii o pastă mai groasă.
Când clocoteşte supa, dă focul mic şi pune rând pe rând câte o lingură din pasta de griş.
Lasă la fiert 15-20 de minute. Când sunt fierte, găluştele ies la suprafaţă. Serveşte cu pătrunjel verde tocat mărunt, pe deasupra.
Supa crema de conopida cu telina din: conopida, morcovi, cartofi, telina, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 cartofi 2 morcovi 2 ţeline 2 cepe 4 conopide sare piper 2 linguri ulei mărar tăiat fin Mod de preparare: Cureţi legumele şi le tai mărunt. Ceapa o tai cubuleţe şi o căleşti în ulei încins. Adaugi […]
Supa crema de praz cu cartofi din: ulei de masline, praz, cartofi, supa, arpagic, sare, piper. Ingrediente: 3 linguri ulei de măsline 1 fir praz tăiat felii subtiri 1 lingură cartofi, taiati cuburi 3 cani supa 3 linguri arpagic, pentru servire sare și piper, dupa gust Mod de preparare: Se încălzește […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.