Supa cu slanina de vanat si salvie
PrinteazaSupa cu slanina de vanat si salvie din: carne si slanina de vanat, vin alb, salvie, piper, cuişoare, scorţişoară, oua.
- carne si slanina de vanat
- vin alb
- salvie
- piper
- cuişoare
- scorţişoară
- 2-3 gălbenuşuri de ou
Mod de preparare:
Ca să faci o supă cu slănină din tot felul de vânat, începi prin a spăla carnea. Intr-un vin alb amestecat cu tot atâta apă şi strecori apa de spălare în care vei pune respectiva carne la fiert.
Adaugi o cantitate îndestulătoare de slănină tăiată în bucăţi mici, ca nişte zaruri de joc, şi altă cantitate îndestulătoare de salvie strivită în mână, în trei sau patru bucăţi.
Când totul va fi aproape fiert, adaugi mirodenii bune: piper, cuişoare şi scorţişoară. Şi ca să faci supa puţin mai groasă, o legi cu două-trei gălbenuşuri de ou.
Supa cu slanina de vanat si salvie
Pofta buna!