Supa de spanac cu crema de somon

Printeaza

Supa de spanac cu crema de somon din: spanac, oua, ceapa, smantana, supa de carne, unt, faina, sare, piper, crema de branza, smantana, somon afumat, sare.

Ingrediente:Supa_de_spanac_cu_crema_de_somon

  • 400 g spanac congelat
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 100 g smantana
  • 1 l supa de carne
  • 1/2 lingura unt
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper

pentru crema de somon:

  • 50 g crema de branza proaspata
  • 2 linguri smantana
  • 50 g somon afumat
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari. Cureţi ceapa şi o tai mărunt. în oala pentru supă, topeşti untul şi căleşti ceapa toca­tă. Stingi cu supa fierbinte şi laşi să fiarbă la foc mediu, 5 minute. Adaugi spanacul şi laşi să mai fiarbă 3-4 minute.

Amesteci făina cu smân­tână şi torni amestecul în supă, sub forma unui fir subţire. După ce au fiert 5 minute, potriveşti de sare şi piper şi stingi focul. Amesteci crema de brânză, smântână, somo­nul mărunţit şi puţină sare.

Serveşti supa cu pâine pră­jită, ouăle tăiate în jumăta­te şi crema de somon.

Supa de spanac cu crema de somon

Supa_de_spanac_cu_crema_de_somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.