Supa de spanac cu crema de somon
PrinteazaSupa de spanac cu crema de somon din: spanac, oua, ceapa, smantana, supa de carne, unt, faina, sare, piper, crema de branza, smantana, somon afumat, sare.
- 400 g spanac congelat
- 3 oua
- 1 ceapa
- 100 g smantana
- 1 l supa de carne
- 1/2 lingura unt
- 3 linguri faina
- sare
- piper
pentru crema de somon:
- 50 g crema de branza proaspata
- 2 linguri smantana
- 50 g somon afumat
- sare
Mod de preparare:
Fierbi ouăle tari. Cureţi ceapa şi o tai mărunt. în oala pentru supă, topeşti untul şi căleşti ceapa tocată. Stingi cu supa fierbinte şi laşi să fiarbă la foc mediu, 5 minute. Adaugi spanacul şi laşi să mai fiarbă 3-4 minute.
Amesteci făina cu smântână şi torni amestecul în supă, sub forma unui fir subţire. După ce au fiert 5 minute, potriveşti de sare şi piper şi stingi focul. Amesteci crema de brânză, smântână, somonul mărunţit şi puţină sare.
Serveşti supa cu pâine prăjită, ouăle tăiate în jumătate şi crema de somon.
Supa de spanac cu crema de somon
Pofta buna!