Supa de spanac cu limeta din: spanac, coriandru, suc de nuca de cocos, suc de limeta, ulei de masline, sos de soia nepasteurizat, pasta miso, ardei iute, usturoi.
Ingrediente:
3 maini de spanac
o legatura de coriandru sau patrunjel
sucul si carnea de la o nuca de cocos
sucul unei limete
3 linguri ulei de masline presat la rece
3 linguri sos de soia nepasteurizat
jumatate de lingurita de pasta miso
un ardei iute
2 catei de usturoi
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie şi mixaţi până ce amestecul ajunge la consistenta dorite.
Gustaţi şi potriviţi aroma cu ajutorul ingredientelor cheie, limeta şi ardeiul iute.
Supa se serveşte la temperatura camerei sau răcită la frigider.
Dacă o doriţi mai caldă, puteţi lăsa blenderul mai mult timp în funcţiune.
Se mixează la blender 200 g frunze de spanac, 100 ml apă plată, 35-40 g miez de nucă, zeama de la ½ lămâie, 1-2 linguri ulei de măsline extravirgin, 3-4 căței de usturoi, câte 1 vârf de cuțit sare și măghiran Este un bun întăritor pentru sistemul imunitar și un energizant natural. Pofta […]
Supă de spanac cu lapte de soia din: spanac, ceapa, unt, lapte de soia, zeama de lamaie, piper si sare. Ingrediente: 900 de grame de spanac 1 ceapă tocată 30 grame de unt 500 mililitri de lapte din soia Zeama de la o lămâie Piper şi sare după gust Mod de preparare: Rezultatul final […]
Supa de spanac cu nucsoara din: spanac, rosii, parmezan, oua, sare, piper, nucsoara. Ingrediente: 600 g spanac 3 rosii 50 g parmezan 4 oua sare piper nucsoara Mod de preparare: Se fierb în puţină apă 600 g spanac. Se lasă să se înmoaie sub capac, 3 minute, pe foc mic. Se strecoară şi se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.