Supa de spanac – Reteta gustoasa si usor de preparat

Printeaza

Supa de spanac din: spanac, unt, lapte, ceapa, faina, ou, sare si piper.

Ingrediente:Supe

  • 600 g spanac
  • 60 g unt
  • 100 ml lapte
  • 150 g ceapa
  • 40 g faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul de codiţe, îl speli în mai multe ape şi apoi îl opăreşti. Dacă ai pus spanac la congelator, foloseşte-l.

Cureţi ceapa, o toci mărunt şi o căleşti în untul încins. Adaugi făina şi stingi apoi cu puţină apă caldă. Laşi să se înăbuşe 15 minute.

Treci sosul prin sită, adaugi spanacul tocat mărunt şi 2 l de apă clocotită. Mai fierbi spanacul 10 minute.

Il dregi cu ou bătut şi cu lapte cald.

 

 

 

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Supa crema de cartofi cu unt

Supa crema de cartofi cu unt

Supa crema de cartofi cu unt din: praz, ceapa, unt, cartofi, supa de pui, lapte, smantana, patrunjel verde si sare. Ingrediente: 1 cana praz taiat 1 ceapa 2 linguri cu unt 2 1/2 cani cu cartofi 2 cani cu supa de pui 1 1/2 cani cu lapte 1 cana cu smantana patrunjel verde sare   Mod […]

Supa crema de broccoli cu unt

 

Supa crema de sfecla cu feta

Supa crema de sfecla cu feta

Supa crema de sfecla cu feta din: sfecla, cartofi, iaurt, ulei, feta, sare, piper. Ingrediente: 400 g sfeclă roşie 100 g cartofi un pahar mic cu iaurt o lingură ulei sare piper un cub concentrat de legume brânză feta verdeaţă, după gust   Mod de preparare: Intr-o oală se pun la fiert sfecla şi cartofii […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.