Ceai negru cu piper alb – este o băutură distinctivă și reconfortantă, care combină robustețea ceaiului negru cu nota picantă și ușor înțepătoare a piperului alb. Această combinație inedită aduce beneficii pentru sănătate, stimulând metabolismul și oferind un efect energizant. Este o alegere ideală pentru momentele de relaxare sau pentru a începe ziua cu un […]
Supa cu spanac si tortellini
PrinteazaSupa cu spanac si tortellini din: supa concentrata, apa, tortellini, frunze de spanac, sare, piper, parmezan.
Ingrediente:
- patru căni de supă concentrată
- o cană de apă
- 150 g de tortellini
- 170 g de frunze de spanac
- sare
- piper
- parmezan
Mod de preparare:
Toarna într-o cratiţă patru căni de supă concentrată şi o cană de apă. Adu totul pâna in punctul de fierbere.
Setează aragazul la foc mic şi adaugă în recipient 150 g de tortellini.
Amesteca pâna când pastele devin moi, circa şase minute.
Completează cu 170 g de frunze de spanac şi cât să se înmoaie.
Condimentează, după gust, cu sare şi piper negru, proaspăt măcinat.
Toarna supa în patru boluri si presară peste fiecare parmezan ras sau tăiat în bucăţi.
Supa cu spanac si tortellini
Pofta buna!
Vinul Pingus din Ribera del Duero: Istorie, Note Aromatice și Recomandari Culinare
Vinul Pingus din Ribera del Duero: Istorie, Note Aromatice și Recomandari Culinare – Vinul Pingus din Ribera del Duero, produs de vinificatorul danez Peter Sisseck, este un vin roșu de cult recunoscut internațional pentru istoria sa impresionantă, note aromatice complexe și recomandări culinare deosebite, fiind un exemplu remarcabil al vinificării low-interventionist în Spania. De la […]