Supa cu spanac si tortellini

Printeaza

Supa cu spanac si tortellini din: supa concentrata, apa, tortellini, frunze de spanac, sare, piper, parmezan.

Ingrediente:

  • patru căni de supă concentrată
  • o cană de apă
  • 150 g de tortellini
  • 170 g de frunze de spanac
  • sare
  • piper
  • parmezan

Mod de preparare:

Toarna într-o cratiţă patru căni de supă concentrată şi o cană de apă. Adu totul pâna in punctul de fierbere.

Setează aragazul la foc mic şi adaugă în recipient 150 g de tortellini.

Amesteca pâna când pastele devin moi, circa şase minute.

Completează cu 170 g de frunze de spanac şi cât să se înmoaie.

Condimentează, după gust, cu sare şi piper negru, proaspăt măcinat.

Toarna supa în patru boluri si presară peste fiecare parmezan ras sau tăiat în bucăţi.

 

Supa cu spanac si tortellini

Supa_cu_spanac_si_tortellini

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Ceai negru cu piper alb

Ceai negru cu piper alb – este o băutură distinctivă și reconfortantă, care combină robustețea ceaiului negru cu nota picantă și ușor înțepătoare a piperului alb. Această combinație inedită aduce beneficii pentru sănătate, stimulând metabolismul și oferind un efect energizant. Este o alegere ideală pentru momentele de relaxare sau pentru a începe ziua cu un […]

Vinul Pingus din Ribera del Duero: Istorie, Note Aromatice și Recomandari Culinare

Vinul Pingus din Ribera del Duero: Istorie, Note Aromatice și Recomandari Culinare – Vinul Pingus din Ribera del Duero, produs de vinificatorul danez Peter Sisseck, este un vin roșu de cult recunoscut internațional pentru istoria sa impresionantă, note aromatice complexe și recomandări culinare deosebite, fiind un exemplu remarcabil al vinificării low-interventionist în Spania. De la […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.