Supa de spanac cu usturoi

Printeaza

Supa de spanac cu usturoi din: spanac, ceapa, usturoi, ulei, apa, sare, piper.

Ingrediente:Supa de spanac cu usturoi

  • 750 g frunze de spanac
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 6 linguri de ulei
  • 1/2 I apă caldă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli spanacul şi îl pui la fiert in apă cu sare, timp de 3 minute.

Strecori, apoi tai spanacul mărunt.Tai ceapa şi usturoiul şi le căleşti în ulei.

Adaugi spanacul şi îl căleşti puţin, după care pui jumătate din zeama în care a fiert spanacul, sare, piper şi laşi la foc mic încă 10 minute.

 

Supa de spanac cu usturoi

Supa de spanac cu usturoi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.