Supă de Pui cu Lemongrass și Lapte de Cocos: O Incursiune în Bucătăria Thailandeză din: piept de pui, lapte de cocos, lemongrass, supa de pui, ciuperci, ardei iute, sos de peste, suc de lamaie verde, zahar brun, coriandru, sare, piper. Pentru iubitorii de arome exotice și experiențe culinare unice, supa de pui cu lemongrass și […]
Supa de spanac cu zeama de lamaie
PrinteazaSupa de spanac cu zeama de lamaie din: spanac, ulei sau untură, făină, de ou, smântână, sare, zeamă de lămâie.
Ingrediente:
- 200 g spanac
- 2 linguri ulei sau 20 g untură
- 30 g făină
- 1 gălbenuş de ou
- 1 lingură smântână
- sare
- zeamă de lămâie
Mod de preparare:
Supa de spanac cu zeama de lamaie: Spanacul fraged de primăvară se spală, se toacă în stare crudă şi se căleşte în untură sau ulei fiebinte, sub capac, până se înmoaie.
Când a scăzut, se presară făină, se stinge întâi cu apă rece, apoi cu apă caldă, se fierbe bine şi se serveşte cu gălbenuş de ou şi smăntână.
Este o supă plăcută, delicată, de primăvară. Se serveşte cucrutoane prăjite din chifle.
Supă Cremoasă de Hrișcă și Legume
Supă Cremoasă de Hrișcă și Legume din: hrisca, morcovi, telina, ceapa, usturoi, supa, cartofi, ulei, sare, piper, rozmarin, patrunjel. Descoperă o rețetă de supă care îmbină tradiția cu nutriția. Acest preparat nu doar că îți va încălzi sufletul în zilele reci, dar îți va oferi și un boost de energie și nutrienți esențiali. Hrișca, un […]
Supă Cremă de Porumb si Legume
Supă Cremă de Porumb si Legume din: porumb, cartofi, ceapa, usturoi, supa de legume, smantana, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Combinația de porumb dulce cu textura cremoasă a cartofilor și a smântânii transformă această supă într-un fel de mâncare bogat și satisfăcător. A Această rețetă îmbină ingredientele tradiționale cu o abordare modernă, oferind o […]
Pofta buna!