Supă cu sparanghel şi brânză

Printeaza

Supa cu sparanghel si branza din: ceapa, ulei, faina, sparanghel, lapte, supa de pui, cartofi, usturoi, branza cedar si smantana.

Ingrediente:

  • 1 ceapă
  • 4 linguriţe cu ulei
  • 3 linguri cu făină
  • 2 ceşti cu sparanghel, tăiat bucăţi micicups
  • 2 ceşti cu lapte
  • 2 ceşti cu supă de pui
  • 2 cartofi tăiaţi cubuleţe
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceaşcă cu brânză cedar rasă
  • 1/3 ceaşcă cu smântână

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa cu uleiul într-o oală la foc mediu. Adaugă apoi făina, mestecând, şi apoi următoarele 6 ingrediente.

Mestecă până când supa devine cremoasă. Se reduce focul şi se mai lasă 10 minute, mestecând. Adaugă apoi brânza şi smântâna.

Lasă pe foc până când se topeşte brânza. Se serveşte caldă.

 

Supă cu sparanghel şi brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.