Supa de sparanghel groasa si grunjoasa
PrinteazaSupa de sparanghel groasa si grunjoasa din: avocado, ulei de in, suc de chitra, ceapa, rozmarin, sovarf, praf de chipotle, apa, rosii, sparanghel.
Ingrediente:
- o ceaşcă şi jumătate de avocado
- două linguri de ulei de in
- o lingură de suc de chitră
- două linguri de ceapă, mărunţită
- o jumătate de lingură de rozmarin proaspăt, tocat, sau o linguriţă de rozmarin uscat
- o jumătate de lingură de sovârf proaspăt, tocat, sau o linguriţă de sovârf uscat
- un sfert de linguriţă de praf de chipotle
- apă, pentru a ajunge la textura dorită
- o ceaşcă de roşii, tăiate
- o jumătate de ceaşcă de vârfuri de sparanghel, feliate fin
Mod de preparare:
Puneţi avocadoul, uleiul de in, sucul de chitră, ceapa, rozmarinul, sovârful şi praful de chipotle într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează şi devin cremoase.
Poate fi necesar să mai adăugaţi puţină apă, pentru a ajunge la consistenţa dorită.
Turnaţi în patru farfurii de supă şi garnisiţi cu roşiile şi sparanghelul.
Pofta buna!