Supa de sparanghel groasa si grunjoasa

Printeaza

Supa de sparanghel groasa si grunjoasa din: avocado, ulei de in, suc de chitra, ceapa, rozmarin, sovarf, praf de chipotle, apa, rosii, sparanghel.

Ingrediente:

  • o ceaşcă şi jumătate de avocado
  • două linguri de ulei de in
  • o lingură de suc de chitră
  • două linguri de ceapă, mărunţită
  • o jumătate de lingură de rozmarin proaspăt, tocat, sau o linguriţă de rozmarin uscat
  • o jumătate de lingură de sovârf proaspăt, tocat, sau o linguriţă de sovârf uscat
  • un sfert de linguriţă de praf de chipotle
  • apă, pentru a ajunge la textura dorită
  • o ceaşcă de roşii, tăiate
  • o jumătate de ceaşcă de vârfuri de sparanghel, feliate fin

 

Mod de preparare:

Puneţi avocadoul, uleiul de in, sucul de chitră, ceapa, rozmarinul, sovârful şi praful de chipotle într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează şi devin cremoase.

Poate fi necesar să mai adăugaţi puţină apă, pentru a ajunge la consistenţa dorită.

Turnaţi în patru farfurii de supă şi garnisiţi cu roşiile şi sparanghelul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.