Supa de sparanghel cu smantana din: sparanghel, făină, unt, smântână, ou, sare, zahăr. Ingrediente: 400 g sparanghel 30 g făină 30 g unt 100 g smântână 1 gălbenuş de ou sare un praf de zahăr Mod de preparare: Sparanghelul se curăţă şi se taie bucăţi cu lungimea de 3 cm. Se fierbe până se înmoaie […]
Supă de sparanghel cu smantana si lapte de soia
PrinteazaSupă de sparanghel cu smantana si lapte de soia din: sparanghel, sare, smantana si lapte de soia.
Ingrediente:
- 2 legaturi de sparanghel
- sare
- smantana
- lapte de soia
Mod de preparare:
Spală bine două legături de sparanghel proaspăt, apoi toacă mărunt.
Pune-l la fiert în 1 litru de apă fiartă şi fierbe-l înăbuşit până se înmoaie foarte bine, când ar trebui să mai rămână doar 500 de mililitri de apă.
Pune-l apoi într-o strecurătoare şi pasează-l tot mai puţin coaja.
La 500 mililitri de amestec de sparanghel adaugă sare şi o cană de smântână subţire şi 500 de mililitri de lapte din soia, fierbe totul câteva minute, apoi serveşte.
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa cu sparanghel, macris si mazare
Supa cu sparanghel, macris si mazare din: măcriş, pătrunjel verde, cartofi noi, sparanghel, frişcă, unt, oua, mazăre verde. Ingrediente: 250 g măcriş pătrunjel verde 200 g cartofi noi 200 g sparanghel câteva linguri de frişcă puţin unt 1-2 gălbenuşuri de ou 150 g mazăre verde Mod de preparare: Măcrişul se căleşte în unt, cu puţin pătrunjel verde tăiat […]
Supa de sparanghel cu leurda si smantana
Supa de sparanghel cu leurda si smantana din: sparanghel verde, leurdă, faina, lapte, nucsoara, otet, smantana. Ingrediente: 1 kg sparanghel verde 100 g leurdă 80 g făină 500 ml lapte nucşoară rasă 2 linguri oţet 100 ml smântână Mod de preparare: Se spală sparanghelul şi se decojeşte treimea inferioară; se îndepărtează capetele lemnoase. Se dau […]
Supa cu crevete, sparanghel si ciuperci
Supa cu crevete, sparanghel si ciuperci din: konbu (algă japoneză uscată), ton uscat, crevete mari, sparanghel, ciuperci, arici-de-mare japonezi săraţi, ghimbir proaspăt. Ingrediente: 1 bucată mică de konbu (algă japoneză uscată) ton uscat 4 crevete mari 4 vârfuri de sparanghel 2 ciuperci parfumate proaspete 1 lingură de arici-de-mare japonezi săraţi 1 bucată de rădăcină de ghimbir proaspăt Mod […]
Pofta buna!