Supă de sparanghel cu smantana si lapte de soia

Printeaza

Supă de sparanghel cu smantana si lapte de soia din: sparanghel, sare, smantana si lapte de soia.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Spală bine două legături de sparanghel proaspăt, apoi toacă mărunt.

Pune-l la fiert în 1 litru de apă fiartă şi fierbe-l înăbuşit până se înmoaie foarte bine, când ar trebui să mai rămână doar 500 de mililitri de apă.

Pune-l apoi într-o strecurătoare şi pasează-l tot mai puţin coaja.

La 500 mililitri de amestec de sparanghel adaugă sare şi o cană de smântână subţire şi 500 de mililitri de lapte din soia, fierbe totul câteva minute, apoi serveşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de sparanghel cu smantana

Supa de sparanghel cu smantana din: sparanghel, făină, unt, smântână, ou, sare, zahăr. Ingrediente: 400 g sparanghel 30 g făină 30 g unt 100 g smântână 1 gălbenuş de ou sare un praf de zahăr Mod de preparare: Sparanghelul se curăţă şi se taie bucăţi cu lungimea de 3 cm. Se fierbe până se înmoaie […]

Supa de miel cu usturoi 

Supa cu sparanghel, macris si mazare

Supa cu sparanghel, macris si mazare din: măcriş, pătrunjel verde, cartofi noi, sparanghel, frişcă, unt, oua, mazăre verde. Ingrediente: 250 g măcriş pătrunjel verde 200 g cartofi noi 200 g sparanghel câteva linguri de frişcă puţin unt 1-2 gălbenuşuri de ou 150 g mazăre verde Mod de preparare: Măcrişul se căleşte în unt, cu puţin pătrunjel verde tăiat […]

 

Bors de leurda

Supa de sparanghel cu leurda si smantana

Supa de sparanghel cu leurda si smantana din: sparanghel verde, leurdă, faina, lapte, nucsoara, otet, smantana.   Ingrediente: 1 kg sparanghel verde 100 g leurdă 80 g făină 500 ml lapte nucşoară rasă 2 linguri oţet 100 ml smântână   Mod de preparare: Se spală sparanghelul şi se decojeşte treimea inferioară; se îndepărtează capetele lemnoase. Se dau […]

retete

Supa cu crevete, sparanghel si ciuperci

Supa cu crevete, sparanghel si ciuperci din: konbu (algă japoneză uscată), ton uscat, crevete mari, sparanghel, ciuperci, arici-de-mare japonezi săraţi, ghimbir proaspăt. Ingrediente: 1 bucată mică de konbu (algă japoneză uscată) ton uscat 4 crevete mari 4 vârfuri de sparanghel 2 ciuperci parfumate proaspete 1 lingură de arici-de-mare japonezi săraţi 1 bucată de rădăcină de ghimbir proaspăt Mod […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.