Supa cu taitei de casa si carne de pasare din: tăiţei de casă, morcovi, rădăcină pătrunjel, rădăcină păstârnac, sare, piper, pătrunjel verde, carne de pasăre.
Ingrediente:
1/2 kg tăiţei de casă
2 morcovi mari
1 rădăcină pătrunjel
1 rădăcină păstârnac
sare
piper
câteva fire pătrunjel verde
1 kg carne de pasăre
Mod de preparare:
Fierbi carnea, morcovii şi rădăcinile împreună cu sare şi piper după gust.
După fierbere, scoţi din oală carnea, morcovii şi rădăcinile.
Adaugi în supă tăiţeii, pe care îi fierbi 10 minute. Opreşti focul şi presari pătrunjelul tocat fin.
Din carnea fiartă poţi face o friptură, pe care o dai la cuptor, cu condimente şi puţin ulei.
Supa de gaina cu taitei de casa din: carne de găină (tacâmuri de găină), morcovi, păstârnac, tăiţei de casa, sare, piper, concentrat cu gust de găina, pătrunjel. Ingrediente: carne de găină (tacâmuri de găină) 4 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă întreagă tăiţei de casă sare piper concentrat cu gust de găină pătrunjel Mod de preparare: După ce speli bine […]
Supa de pui cu taitei de casa si morcov din: piept de pui, pulpe de pui, morcovi, rădăcina de ţelină, ceapa, rădăcini pătrunjel sau păstârnac, taitei de casa, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de pui 2 pulpe întregi 2 morcovi 1 felie generoasă rădăcina de ţelină 1 ceapă 2 rădăcini pătrunjel sau păstârnac tăieţei de casă pătrunjel sare piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.