Supa de taitei rumeniti

Printeaza

Supa de taitei rumeniti din: taitei, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 60 g taitei fără ou
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • apa

 

 

Mod de preparare Supa de taitei rumeniti:

Se călesc tăiţeii in ulei, pe marginea maşinii şi cand capătă o culoare galben aurie, se sting cu circa 400 ml apă şi se lasă să fiarbă 10-15 minute.

Li se adaugă şi puţină sare.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.