Supa de taitei usoara cu carne de pui
PrinteazaSupa de taitei usoara cu carne de pui din: supa de legume, ghimbir, usturoi, sos de soia, zahar, carne de pui, legume, taitei, ceapa verde si zeama de lamaie verde.
Ingrediente:
- 500 ml supa de legume putin sarata
- 1 bucata mica de ghimbir, rasa
- 1 catel de usturoi ras
- 2 lingurite sos de soia
- 2 lingurite de zahar
- 85 g carne ramasa dintr-un pui gatit, rupta in fasii
- 1 mana de legume amestecate
- 85 g de taitei (fierti conform instructiunilor de pe pachet)
- 2 fire de ceapa verde, taiate felii, pentru servire
- zeama de la 1 lamaie verde
Mod de preparare:
Puneţi într-o cratiţă supa, ghimbirul, usturoiul, sosul de soia şi zahărul. Lăsaţi să fiarbă la foc mic 5 minute.
Luaţi supa de pe foc, turnaţi-o într-un bol ce poate fi băgat la microunde şi lăsaţi-o să se răcească.
Adăugaţi puiul şi legumele, acoperiţi-o şi lăsaţi-o să se răcească până la o zi.
Când doriţi să serviţi, scoateţi-o de la frigider şi adăugaţi tăieţeii.
Daţi la cuptorul cu microunde la temperatură mare timp de două minute, amestecaţi, apoi lăsaţi-o la cuptor încă un minut sau până când este foarte fierbinte.
Turnaţi supa în două boluri sau căni mari, presăraţi deasupra ceapa verde şi adăugaţi zeama de lămâie.
Supa de taitei usoara cu carne de pui
Pofta buna!
Cred ca-i supa de pui cu taitei, nu supa de taitei cu pui
supa de pui cu taitei sau supa de taitei cu pui tot o supa e 🙂
E supa de pui cu taitei :))
Ce bine e supa 🙂
Si mie-mi place cum arata supa asta