Supă ţărănească de zgrebăn afumat

Printeaza

Supă ţărănească de zgrebăn afumat

Ingrediente:Supă ţărănească de zgrebăn afumat

  • zgrebăn afumat (şiră de porc)
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1 pătrunjel
  • tăieţei de casă
  • câteva frunze de ţelină

 

 

Mod de preparare:

Tai bucăţi zgreabănul, le speli şi le pui la fiert. După câteva clocote arunci prima apă, speli din nou oasele şi le pui la fiert în altă apă.

Dacă procedezi aşa, nu mai este nevoie să spumezi şi supa va rămâne limpede. Cureţi ceapa, morcovul, ţelina şi pătrunjelul, le tai cubuleţe şi le adaugi în oală.

După ce au fiert toate, adaugi tăieţeii de casă şi mai dai în câteva clocote. După ce iei supa de pe foc, presari frunzele de ţelină tăiate mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.