Supă de linte cu turmeric: O rețetă delicioasă și sănătoasă pentru prânz sau cină din: ceapa, usturoi, linte, turmeric, ulei de masline, cartof, apa, sare, piper, suc de lamaie. Supa de linte cu turmeric este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o masă sățioasă și plină de nutrienți. Această rețetă […]
Supă ţărănească cu perişoare
PrinteazaSupă ţărănească cu perişoare din: mazare, morcovi, telina, cartofi, ceapa, sare, piper, carne tocata, ou, pesmet, patrunjel si maghiran.
- 1 ceaşcă mazăre uscată
- 3 morcovi
- ½ rădăcină de ţelină
- 3 cartofi
- 1 ceapă
- sare
- piper
Perişoare:
- 1 ceapă
- 1 ou
- 400 g carne tocată
- 4 linguriţe pesmet
- pătrunjel
- maghiran
Mod de preparare:
Se pun boabele de mazăre în apă rece şi se lasă să se înmoaie 24 de ore.
Se curăţă şi se taie cuburi morcovii, ţelina şi cartofii. Se decojeşte ceapa şi se toacă.
Se adaugă toate la mazăre, în afară de cartofi şi se dă în clocot.
Se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă 1 oră, la foc moale. Se sărează şi se piperează supa şi se adaugă cartofii.
Se mai fierb cca 20 min.
Se pregătesc perişoarele: se amestecă ceapa tocată cu carne şi ouă. Se adaugă pesmet, verdeaţă tocată, sare şi piper.
Se modelează perişoare, se adaugă în supă şi se lasă să fiarbă cca 10 min. Se serveşte fierbinte.
Supă ţărănească cu perişoare
Pofta buna!
poate iti place si:
Supă de linte cu turmeric: O rețetă delicioasă și sănătoasă pentru prânz sau cină
Supă de Pui cu Ginkgo Biloba: O Rețetă Inedită pentru Sănătatea ta
Supă de Pui cu Ginkgo Biloba: O Rețetă Inedită pentru Sănătatea ta din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, ciuperci, ginkgo biloba, supa de pui, apa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 2 piepturi de pui, tăiate cubulețe 1 ceapă mare, tocată 2 morcovi, tăiați în rondele subțiri 2 teline, tăiate […]
Pofta buna!
Supa taraneasca cu perisoare arata pur si simplu delicios
Nota 10 pentru supa asta!