Supa Tartara

Printeaza

O reteta de supa tartara din: piept de pui, apa, sare, coriandru, ceapa, fidea, oua si rosii.

Ingrediente:Supa Tartara

  • 1 piept mare de pui
  • 1,5 l apă
  • 1 linguriţă sare
  • 1 ceşcuţă coriandru proaspăt, tocat fin
  • 1 ceşcuţă ceapă tăiată mărunt
  • 4 linguri fidea
  • 2 ouă
  • 3 roşii bine copate

Mod de preparare:

In afară de ouă, se pun toate ingredientele într-o oală pe foc. Se scoate carnea când este aproape fiartă, se toacă mărunt şi se reintroduce în oală. Se mai lasă un sfert de oră. Se serveşte fierbinte în farfurii, cu câte un ou fiert în fiecare porţie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.