Sucul Proaspăt de Leuștean: Elixirul Verde pentru Sănătatea Rinichilor din:leustean, apa. Leușteanul, cunoscut și apreciat în bucătăria tradițională pentru aroma sa distinctă, ascunde proprietăți remarcabile pentru sănătate, în special atunci când este consumat sub formă de suc proaspăt. Acest “aur verde” este o sursă excelentă de clorofilă, vitamine și minerale, oferind beneficii semnificative, inclusiv ajutorul […]
Supa de telina cu bacon
PrinteazaSupa de telina cu bacon din: telina, ceapa, usturoi, ardei, bacon, vin, smantana, ulei, cartof, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 rădăcină de ţelină mică cu frunză
- 1 ceapă
- 1 usturoi
- 1 ardei iute
- 1 felie bacon
- sare
- piper
- 1 cub concentrat de pui
- vin alb
- smântână dulce pentru gătit (frişcă)
- ulei
- smântână
- 1 cartof mare
Mod de preparare:
Tai baconul fâşii şi le pui la prăjit. Când încep să se rumenească, scoţi fâşiile de bacon pe o farfurie.
In uleiul rămas, adaugi ceapa tocată şi o laşi până se căleşte puţin, după care pui cubuleţele de ţelină şi cartofi.
Torni apă şi pui şi rondelele de ardei iute şi usturoiul tocat.
Laşi la fiert, iar după 25 de minute, torni vinul şi frişca pentru gătit, după gust. Potriveşti gustul de sare şi piper.
Când supa este gata, pui în farfurie şi adaugi câte o lingură de smântână şi o frunzuliţă de ţelină.
In fiecare foaie pui câteva fâşii de bacon prăjit.
Supa de telina cu bacon
Pofta buna!
Sucul Proaspăt de Leuștean: Elixirul Verde pentru Sănătatea Rinichilor
Marinadă cu Miere de Salcâm pentru Carne
Marinadă cu Miere de Salcâm pentru Carne din: miere de salcam, sos de soia, usturoi, otet de vin rosu, ghimbir, sare, piper. Descoperiți cum o marinadă simplă, dar sofisticată, poate transforma orice fel de carne sau pui într-o operă de artă culinară. Această rețetă este cheia pentru a obține o carne suculentă, aromată și plină […]