Supa de telina cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Supa de telina cu ciuperci si verdeata din: telina, ciuperci, ceapa, morcov, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 teline potrivite
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inabusiti in ulei ceapa tocata marunt si morcovii taiati in cubulete, apoi adaugati ciupercile tocate si lasati sa se caleasca 10 minute la foc mic.

Puneti 2 litri apa si adaugati telina taiata in feliute subtiri.

Lasati supa sa fiarba la foc mic pana ce telina se fierbe bine, apoi presarati verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper.

Supa de telina cu ciuperci si verdeata

Supa_de_telina_cu_ciuperci_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.