Ceai de Gălbenele, Turmeric și Piper Negru din: galbenele, turmeric, piper, apa, miere. Acest ceai nu doar că încântă simțurile cu aroma sa unică, dar este și un aliat excelent pentru îmbunătățirea digestiei și susținerea sistemului imunitar. Ideal pentru a fi consumat în zilele reci sau când te simți obosit, acest ceai este o adevărată […]
Supa cu tortellini
PrinteazaSupa cu tortellini din: tortellini, mazare, morcovi, fasole verde, ceapa rosie, suc de rosii, sare, piper, ulei de masline, patrunjel, frunze de telina si cascaval.
Ingrediente:
- 300 g tortellini cu carne de vită
- 150 g mazăre
- 2 morcovi
- 150 g fasole verde fideluţă
- o ceapă roşie
- un litru suc de roşii
- sare
- piper negru măcinat
- 1-2 linguri ulei de măsline
- o legătură pătrunjel
- 2-3 frunze ţelină
- caşcaval pentru ornat
Mod de preparare:
Supa cu tortellini: Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj. Intre timp, se curăţă legumele, se spală şi se înăbuşă câteva minute în sucul propriu, apoi se adaugă un litru de apă şi se lasă să fiarbă.
Se verifică dacă au fiert legumele, apoi se adaugă sucul de roşii. Se potriveşte supa cu sare şi piper, după gust.
Tortellini se scot în sită şi se scurg. Se pun în supă şi se mai dau în clocot câteva minute. Supa se serveşte ornată cu pătrunjel şi caşcaval.
Pofta buna!
Zbârciogi Prăjiți în Aluat Tempura
Zbârciogi Prăjiți în Aluat Tempura din: zbarciogi, faina de grau, faina de orez, ou, apa minerala, sare, ulei. Pregătește-te să descoperi un deliciu culinar ce îmbină tradiția cu modernitatea. Această rețetă își propune să aducă în prim-planul bucătăriei tale savoarea inconfundabilă a zbârciogilor, îmbrăcați într-un aluat ușor și crocant de tempura. Perfectă pentru a impresiona […]