Cum să Marinezi Corect Carnea de Curcan – Marinarea cărnii de curcan este esențială pentru a obține o carne fragedă, suculentă și plină de aromă. Această metodă de preparare permite aromelor să pătrundă adânc în carne, asigurând o textură și un gust deosebit. Importanța Marinării Cărnii de Curcan Carnea de curcan are o textură mai […]
Supă toscană de curcan cu parmezan
PrinteazaSupă toscană de curcan cu parmezan din: ceapa, telina, patrunjel, ulei de masline, supa de pui, carne de curcan, dovleac, fasole boabe, sare, busuioc, piper, parmezan.
Ingrediente:
- 1 cana de ceapa tocata
- 1 cana de telina tocata
- 1 lingurita patrunjel tocat
- 2 linguri ulei de masline
- 850 ml supa de pui
- 2 cani carne de curcan taiata cubueri
- 450 g miez de dovleac
- 450 g fasole boabe alba, spalata si scursa
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita busuioc uscat
- 1/4 lingurita piper macinat
- parmezan ras (optional)
Mod de preparare:
Intr-o oală mare, sotezi în ulei ceapa şi ţelina până se înmoaie.
Adaugi supa-bază, carnea de curcan, fasolea, sarea, busuiocul şi piperul.
Dai totul în clocot. Micşorezi focul şi fierbi totul cu oala descoperită, timp de 10-15 minute, amestecând ocazional.
Poţi servi supa cu parmezan, după gust.
Supă toscană de curcan cu parmezan
Pofta buna!
Curcan cu salată de broccoli și migdale
Curcan cu salată de broccoli și migdale – este o alegere sănătoasă și delicioasă pentru o masă echilibrată. Această rețetă combină carnea fragedă de curcan cu prospețimea și crocantul broccoli-ului, iar migdalele adaugă o textură interesantă și un plus de nutrienți. Este un preparat perfect pentru cei care doresc să adopte un stil de viață […]
Buna supa asta, cam simpla, dar buna!