Supa a la Toscana

Printeaza

Supa a la Toscana din: telina, rosii, cepe, ardei grasi, paine alba, oua, parmezan, ulei de masline, apa, sare si piper.

Supa_de_dovleac_cu_orez_basmati

 

Ingrediente:

  • 1 ţelină
  • 1 kg de roşii
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 8 felii mici de pâine albă
  • 4 ouă
  • 100 g parmezan
  • 1 ceşcuţă cu ulei de măsline
  • 2 l de apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt ceapa, tăiaţi ardeii şi ţelina în rondele, curăţaţi roşiile de pieliţe şi tăiaţi-le în cuburi mici.

Intr-un vas înfierbântaţi uleiul în care prăjiţi ceapa, ardeii, ţelina şi roşiile, înăbuşiţi-le în vas acoperit timp de 10 minute.

Puneţi apoi apa la fiert şi când clocoteşte turnaţi-o peste legumele călite.

Potriviţi de sare şi de piper, lăsaţi apoi ca preparatul să mai fiarbă încă 10-15 minute.

Combinaţi ouăle cu parmezanul ras. Intr-o tigaie prăjiţi pâinea până când se rumeneşte frumos.

Inchideţi focul şi turnaţi în supă amestecul de ouă şi caşcaval, în farfurii aşezaţi felii de pâine şi peste acestea turnaţi supa.

Preparatul oferiţi-l potrivit de fierbinte.

 

Supa a la Toscana

Supa_de_dovleac_cu_orez_basmati

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.